Nyhed: Først gang i Danmark – Pilsner Urquell Ufiltreret !!

1
For første gang i Danmark lanceres d. 25-sep den unikke ufiltrede Pilsner Urquell, som kun normalt kan nydes på bryggeriet og udvalgte værtshuse i Plzen, eller i Prag og andre udvalgte steder i Tjekkiet.

Den ufiltrerede Pilsner Urquell er unik, ved ikke at gennemgå filtrering og pasteurisering som den normale Pilsner Urquell fadøl. Derved bevares endnu flere smagsnuancer og duftindtryk og øllet fremtræder dermed blødere og endnu friskere i smagen.

Pilsner Urquell ufiltreret holder de samme 4,4% alkohol som den normale Urquell. I brygprocessen benyttes der kun udvalgt tjekkisk malt af høj kvalitet, vand fra egen kilde under bryggeriet, samt den berømte og fine Saazer humle som giver en mere blød og bitter smag en mange andre humlesorter.

2

3